Underbara musik!

Jag skrev för några månader sedan om musik som berör. Och det stämmer fortfarande. Jag måste lyssna på musik som stämmer överrens med hur jag känner. Det tror jag inte jag är ensam om. :)
För några dagar sedan hittade jag Virgin Steele, ett band jag inte har lyssnat på på evigheter. Det var som att åka tillbaka i tiden på några sekunder. Speciellt när jag hörde "Last Rose of Summer". Det var som någon drog ur all luft i mig, gåshuden spred sig över hela kroppen och jag kom ihåg alla (och jag menar verkligen alla) känslor som jag hade när jag hörde den första gången.

Det är helt otroligt hur mycket musik kan påverka en. Man kanske sitter och lyssnar på någon bra låt, så kommer dom där "guldkornen" som man lyssnade mycket på när man var som mest arg/ledsen/glad. Och det intressanta, tycker jag, är hur lätt dom där känslorna kommer tillbaka, så fort. Människokroppen är banne mig den intressantaste som finns. Hur lättpåverkad den är. :)

Nej nu bkir det att sitta och slösurfa lite innan det är dags att gå ut med snö-hitler (Tess) och efter det blir det att laga lite mat. Sedan åka till Malin på Wärns salonger och fixa naglar. :)
Ha en fin dag, hörrni!
 
 
 
Virgin Steele - Last Rose of Summer